کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی

مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

تبلیغات هزار

دانلود پایان نامه و مقالات اموزشی

پشتيباني آنلاين
پشتيباني آنلاين
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 1218
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 38
  • بازدید دیروز : 2645
  • ورودی امروز گوگل : 4
  • ورودی گوگل دیروز : 265
  • آي پي امروز : 13
  • آي پي ديروز : 882
  • بازدید هفته : 38
  • بازدید ماه : 10659
  • بازدید سال : 12069
  • بازدید کلی : 12069
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.144.116.195
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • درباره ما
    :::::به وبلاگ من خوش آمدید::::: :::::تبلیغات خود را به ما بسپارید.::::: برای سفارش تبلیغات خود نظر بگذارید. در خواست خود را ارسال کنید.
    خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



    امکانات جانبی
    حل المسائل جزوه طراحی خطوط انتقال انرژی (سید محمدرضا نوحی)

    حل-المسائل-جزوه-طراحی-خطوط-انتقال-انرژی-(سید-محمدرضا-نوحی)دانلود حل المسائل جزوه طراحی خطوط انتقال انرژی سید محمدرضا نوحی بصورت دست نویس در 16 صفحه، به همراه پاسخ سوالات تشریحی، تایپ شده در 5 صفحهدانلود فایل

    کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی

    کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی

    در این پژوهش کاربرد پردازش تصویر در حوزه های مختلف صنایع غذایی تشریح می گردد هدف این مقاله نشان دادن برتری های فناوری بینایی ماشین بر روش های سنتی و دستی مورد استفاده در صنایع غذایی است

    دانلود کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی

    بینایی ماشین
پردازش تصویر
کنترل کیفیت
صنایع غذایی
رنگ سنجی
آنالیز تصویر
درجه بندی
جداسازی
دانلود مقاله کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی
خرید مقالات رشته صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
fileina
فروشگاه ساز فایل
فروشگاه فایل
    دسته بندی صنایع غذایی
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 132 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 14

    کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی

     
    چکیده
    در این پژوهش کاربرد پردازش تصویر در حوزه های مختلف صنایع غذایی تشریح می گردد . هدف این مقاله نشان دادن برتری های فناوری بینایی ماشین بر روش های سنتی و دستی مورد استفاده در صنایع غذایی است. بدین صورت که در آغاز معرفی کلی از پردازش تصویر و اجزای اصلی سیستم ان انجام شد و در ادامه محصولات غذایی گروه بندی شدند و پژوهش های انجام شده در هر گروه مورد بررسی قرار گرفتند.این محصولات بر اساس یک سری فاکتورها مورد ارزیابی قرار گرفتند که یکی از مهمترین انها فاکتور رنگ بود که در نهایت نتایج قابل توجهی به دست امد و این نتیجه حاصل شد که پردازش تصویر می تواند به عنوان یک روش سریع ، اقتصادی ، غیر تماسی(بدون دخالت انسان) و با دقتی بسیار بالا تر از روش های بازرسی چشمی و دستی ، در کنترل کیفیت خطوط تولید کارخانجات  محصولات غذایی به کار گرفته شود.
     
     
    کلمات کلیدی:

    بینایی ماشین

    پردازش تصویر

    کنترل کیفیت

    صنایع غذایی

    رنگ سنجی

    آنالیز تصویر

    درجه بندی

    جداسازی

     
     
     
    مقدمه
    روش های سنتی ارزیابی حسی در تعیین کیفیت مواد غذایی کاربرد زیادی دارند،ولی این روش ها زمان بر و پر هزینه هستند. بعلاوه نتیجه ی  عملكرد این روشها نیز قابل تضمین نبوده و كنترل كیفیت یكنواخت و پایدار محصولات غذایی با این روشها امكان پذیر نیست .این عوامل سبب ایجاد انگیزه برای توسعه روش های جانشین است که در کلیدی محصول را ارزیابی کند. پردازش تصویر یکی از این روش هاست.که در مقابل روش های سنتی، سیستم های بینایی كامپیوتری غیر مخرب، كارآمد و مقرون به صرفه بوده و نیز نتایج باثبات تر و پایدارتری ارائه می كنند . بطور كلی سیستم های بینایی كامپیوتری بر مبنای تصویربرداری از محصول، حتی در حین عبور از خط تولید و سپس پردازش تصویر گرفته شده و آنالیز آن كار می كنند .
     
     سیستم های بینایی كامپیوتری نه تنها اندازه، شكل، رنگ و بافت اشیاء را تشخیص می دهند بلكه ویژگیهای عددی اشیاء یا صحنه تصویر برداری شده را تعیین می كنند.در طی 20 سال گذشته مطالعات قابل ملاحظه ای به منظور استفاده از بینایی ماشین در صنایع غذایی صورت گرفته است. امروزه کاربردهای متعددی برای این فناوری در صنایع غذایی وجود دارد که یکی از مهمترین انها کنترل کیفیت خط تولید کارخانجات تولیدکننده ی محصولات غذایی است.در این مقاله برآنیم تا خلاصه ای از پژوهش های انجام شده در این زمینه را گردآوری کرده و بر اساس نتایج به دست آمده کارایی پردازش تصویر را با روش هایی سنتی مقایسه کنیم.
     
     
    فهرست مطالب
    کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی1
    چکیده2
    کلمات کلید2
    1- مقدمه2
    2- معرفی پردازش تصویر2

    2-1اجزاء اصلی سیستم بینایی ماشین4

    [1]شکل(1): اجزای سیستم بینایی ماشین4

    3- کاربرد پردازش تصویر در صنایع غذایی4

    3-1پردازش تصویر با استفاده از فاکتور رنگ4

    3-1-1 برخی پژوهش های انجام شده در زمینه رنگ5

    شکل(2):سیستم کنترل کیفیت خط تولید] 3[5
    5- کارهایی که تاکنون انجام شده است6
    5-1 انواع گوشت و مواد پروتئینی6
    5-1-1 گوشت قرمز6
    5-1-2 گوشت بره6
    5-1-3 میگو6
    5-1-4 تخم مرغ7
    جداسازس تخم مرغ معیوب7

    تشخیص تخم مرغ بارور و غیر بارور7

    5-2 میوه ها7
    5-2-1 گوجه فرنگی7
    شکل 3-بلوک دیاگرام سیستم]11[8
    5-2-2سیب8
    5-2-3کدو حلوایی8
    5-2-4 زرشک9
    5-2-5 پرتقال9
    5-2-6 هویج9
    5-2-8 هلو10

    5-2-9تشخیص جنسیت گلابیkuler معطر10

    5-3 غلات و دانه های روغنی10
    5-3-1 گردو10
    5-3-2 مغز گردو11
    5-3-3 برنج11
    5-3-4 پسته11
    5-4 سایر مواد غذایی12
    5-4-1 نان غنی شده12
    5-4-2 شکلات شیری12

    7- رویکردهای جدید واحتمالی پردازش تصویر در آینده12

    8-نتیجه گیری13
    مراجع13
     
     

    دانلود کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین در صنایع غذایی



    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه:







    تبلیغات
    نویسندگان
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهیانه فقط 10 هزار تومان

    به تبلیغات هزار امتیاز دهید